De inschrijving voor SOK kamp 2024 is van start gegaan! Neem contact op via 06 55 98 04 46

Volg ons!

Wie zijn wij?

Achter ons kinderkamp staat een fantastische groep vrijwilligers die zich ieder jaar weer met hart en ziel inzetten om kinderen een onvergetelijke week te bezorgen. Ben je benieuwd wie deze toppers zijn en wat hen drijft om zich in te zetten voor het SOK? Hieronder stellen we onze kampleiding kort aan je voor. Leer ze kennen en ontdek waarom het SOK voor hen zo’n bijzondere plek inneemt.

Alle leiding beschikt over een VOG en ieder jaar gaat er leiding mee met een BHV certificatie.
bastiaan

Bastiaan

Ik ben Bastiaan, ik woon in Wijk en ben 23 jaar. Ik zit sinds 2023 bij het SOK. Joost is op de middelbare school een goede vriend van mij geworden en heeft mij later mee gevraagd als leiding. Als kind ben ik niet mee geweest met Sokkamp maar heb wel met andere vormen van vakantieweken meegedaan. Toen ik oud genoeg was heb ik bij die kampen ook meegeholpen als leiding waarvan ik de ervaringen mee heb genomen. In het dagelijks leven werk ik als webdesigner / webdeveloper bij Doelbewust Online Marketing in Veenendaal.

daan

Daan

Hallo allemaal! Ik ben Daan geboren in 2001. Ik ben met het SOK in aanraking gekomen via Joost en zijn familie. De mooie verhalen die hij erover vertelde, hebben mij overgehaald om ook mee als leiding te gaan. Als kind ben ik nooit meegegaan, dus het was in het begin best wel wennen. In het dagelijks leven ben ik student en barman bij een Irish Pub in Wijk bij Duurstede. Ik hoop ooit nog eens een seizoen les te geven als ski- en snowboardleraar.

eva

Eva

Hoi, ik ben Eva en nadat ik vroeger als kind met veel plezier meeging met het SOK, mag ik mij sinds 2000 leiding van het SOK noemen. In 2014 ben ik de voorzitter geworden. Dit houdt in dat ik de agenda’s voor de vergaderingen maak, de vergaderingen voorzit, en dat ik mij vooral bezighoud met alle teksten die voor het SOK geschreven worden zoals de flyers en nieuwsbrieven voor de tientjes donateurs. Op kamp draai ik het liefst de oudste groep en sta ik vooraan als er geintjes uitgehaald worden. Wat er wel voor zorgt dat ik iedere avond zelf mijn bed moet controleren op meel, hagelslag, rijst, water enz. In het dagelijks leven ben ik afgestudeerd Cultureel Antropoloog, werk ik als docent op Hogeschool TUI en de trotse moeder van drie zonen: Luca, Kyan & Noah. Ik woon in Westbroek en hou van lange reizen maken en gezellig uit eten gaan met mijn man.

joost

Joost

Hey, ik ben Joost, opgegroeid in Cothen en al mijn hele leven betrokken bij het SOK. Samen met mijn ouders, zusje (Manon), broertje, oom en tante zijn wij al jaren mee gegaan als kinderen en nu dus als leiding. Nu ik het stokje van mijn ouders heb overgenomen ben ik druk met de techniek voor de leukste feestjes en engste spooktochten. In het dagelijks leven ben ik druk met de opnames voor tv programma’s en houd ik van een feestje in het weekend. Het allerleukste van tijdens SOK vind ik het zwemmen.

lara

Lara

Hoi, ik ben Lara en woon in Odijk samen met mijn man en twee zoons. Sinds 2006 ga ik mee als leiding van het SOK. Ik kende het SOK eigenlijk helemaal niet, maar tijdens het hardlopen zag ik een groot reclamebord in een veld staan. Ik was nieuwsgierig en bezocht de site, daarna een mailtje gestuurd, kennisgemaakt en ik ben nooit meer vertrokken. Ik ben secretaris bij het SOK, wat inhoudt dat ik mij bezig houd met alle communicatie van mensen van buitenaf. Daarnaast vervang ik de voorzitter op een vergadering als zij er niet is. Tijdens de kampweek vind ik het knutselen op de maandagavond het leukst om te doen, en draai ik het liefst groep 2.  Naast het SOK ben ik leerkracht in het basisonderwijs en ga ik graag uit eten of naar de dierentuin.

manon sok

Manon

Hoi allemaal, mijn naam is Manon en ik woon in Cothen. Nadat ik jaren als kind mee ben gegaan met SOK, mag ik sinds 2020 zelf mee als leiding. Vroeger werd bij ons thuis het SOK-kamp met de paplepel ingegeven. Mijn vader, moeder, oom en tante gingen mee als leiding, maar die zijn nu veel te oud daarvoor geworden, dus hebben mijn lieve broer (Joost) en ik het van hun overgenomen. Naast het SOK-kamp zijn mijn hobby’s leuke dingen doen en mijn werk. Ik ben boerin en verzorg met al mijn liefde de leukste koeien en de allerschattigste geitjes.

mans

Mans

Hi, mijn naam is Mans. Ik kom uit Cothen waar ik ook ben opgegroeid. Als kind ben ik een paar keer meegegaan met Sokkamp. Ik ben niet direct toen ik achttien werd leiding geworden, in 2022 ben ik weer met SOK-kamp in contact gekomen via Marit. Marit ken ik dan weer van de scoutingvereniging SeaLions in Wijk bij Duurstede. Daar ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden. Hier geef ik al leiding sinds 2016 en zit ik sinds 2022 in het bestuur. Kindervakantiekampen waren voor mij dus gelukkig niets nieuws toen ik bij het SOK kwam. Het SOK bevalt mij goed, er is een gezellig team van vrijwilligers en het is mooi om zo’n kamp te organiseren voor al die blije kinderen. Naast mijn vrijwilligerswerk, studeer ik aan de Pabo om later voor de klas te kunnen staan in het basisonderwijs.

marit

Marit

Hallo, ik ben Marit! Nadat ik jaren als kind op SOKkamp mee ben gegaan, ga ik sinds 2016 mee als leiding. Ik heb verschillende groepen gedraaid en vind ze allemaal erg leuk! Ik vind het plezier van de kinderen en het doen van spelletjes het leukste van het kamp. Buiten het SOK ben ik verloskundige, houd ik van alle vormen van handwerk, ben ik graag buiten en ga ik graag naar Scouting als leiding. Ik woon in Schiedam met mijn vriend en kat.

mitchel

Mitchel

Hi, ik ben Mitchel. Ik kom uit Achterveld, een klein dorpje naast Amersfoort. Na de middelbare school ben ik de opleiding Sport en Beweging gaan doen. In mijn derde jaar moest hiervoor een stage lopen op een kamp. Via Gerbrand en Anne Marie ( die wonen bij mij in het dorp en waren toen leiding bij het SOK) ben ik toen bij SOK terecht gekomen. Dat kamp jaar is mij heel goed bevallen, fijne samenwerking met het team en hele leuke kinderen. Na die week  vroegen ze of ik voor vast leiding wilde worden, dat is inmiddels al heel wat jaartjes geleden (in 2013 was mijn eerste jaar). Na mijn opleiding was er helaas geen werk te vinden in de sport. Via mijn bijbaantje ben ik terecht gekomen in het slagersvak en dat bevalt mij erg goed, ik vind het een mooi beroep. Naast mijn werk en het SOK ben ik veel te vinden op het voetbalveld van Achterveld en hou ik van Carnaval.

nienke

Nienke

Hallootjes allemaal, mijn naam is Nienke en ik kom uit Achterveld. Op dit moment studeer ik aan de Pabo, zodat ik uiteindelijk als leerkracht hopelijk voor de klas komt te staan. Daarnaast vind ik het heerlijk om te sporten en ben ik dol op carnaval! Als kind ben ik meegegaan met SOK-kamp en dit vond ik helemaal geweldig. Samen met Manon zat ik in de groep en wij waren toen onafscheidelijk. Via haar hoorde ik ook dat er plek was om als leiding mee te kunnen, sindsdien ben ik verkocht. Het is ieder jaar weer een feest als het bijna zover is.

tim

Tim

Hey hallo, ik ben Tim. Ik groeide op in Wijk bij Duurstede, maar tegenwoordig woon ik in Utrecht. Vroeger gingen mijn ouders mee als leiding bij het SOK en als kind ging ik dan gezellig mee. Na jaren op de groep te hebben gestaan sta ik nu in de keuken en ga ik elke dag het allerlekkerste eten ooit maken! Het allermooiste aan het SOK vind ik om aan het eind van de week alle kids met een grote glimlach naar huis te zien gaan. En dat terwijl ze aan het begin van de week nog verlegen waren en heimwee hadden. In het dagelijks leven ben ik video strateeg. Het klinkt misschien een beetje fancy, maar eigenlijk ben ik gewoon creatief bezig met video’s maken. Ik help corporate bedrijven om video’s te gebruiken voor marketingdoeleinden. En in mijn vrije tijd ben ik bijna dagelijks bezig met een DJ-duo project en organiseer ik dance events. Zoals je leest kan ik niet stil zitten en heb elk jaar weer zin om flink in de weer te gaan om 50 kids een mooie week te geven.

tom

Tom

Hoi, ik ben Tom, ik woon in Wijk bij Duurstede. Ik ben bij het SOK-kamp gekomen via mijn tante Anjo die jarenlang als leiding is meegegaan. Voor mijn opleiding had ik een stage nodig in de zomervakantie dus ik had via mijn tante het SOK benaderd. Helaas hadden ze toen niemand nodig, maar in december van datzelfde jaar werd ik gebeld door Eva of ik nog steeds interesse had om bij het SOK-kamp te komen helpen. Door alle verhalen die ik had gehoord over het kamp leek het mij leuk om eens een jaar te gaan meedraaien. Ik had enorm veel zin in mijn eerste jaar maar helaas liet dat even op zich wachten. Door corona ging mijn eerste jaar niet door. Na weer een jaar voorbereiden, was daar dan eindelijk mijn eerste kampjaar daar en heb ik het enorm naar mijn zin gehad. In het dagelijks leven werk ik momenteel nog in de supermarkt en ga ik binnenkort een nieuwe uitdaging aan, ik ga samen met een van mijn huidige werkgevers een nieuwe start maken in een indoor kinderspeeltuin. Verder vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met mijn vrienden en familie, ben ik begeleider van een voetbalteam en werk ik af en toe achter de bar in een kroeg.