Volg ons!

Onze missie

Welkom bij het Stichting Organisatie Kindervakantiekampen, oftewel het SOK! Onze missie is simpel: we zorgen ervoor dat elk kind het recht heeft op een onvergetelijke vakantie. Ook als dat thuis niet haalbaar is door bijvoorbeeld beperkte financiële mogelijkheden, een scheiding, ziekte van een ouder of een verhuizing.

Daarom organiseren wij al bijna 50 jaar lang een te gekke vakantieweek voor kinderen uit de gemeente Wijk bij Duurstede! Een week waarin we lekker spelen, toneelspelen, zwemmen, nieuwe vriendjes maken en kussengevechten houden in de slaapzaal. Gewoon, even lekker kind zijn zonder zorgen.

Onze groep bestaat uit ongeveer 13 vrijwilligers. Een hechte groep die samenwerkt om deze week vol vertier te organiseren. Samen hebben we meer dan 200 weken ervaring en we hebben allemaal verschillende achtergronden: van het onderwijs tot het zakenleven en de publieke sector.

En om het voor kinderen uit gezinnen met beperkte financiële middelen makkelijker te maken om mee te doen, houden we de kosten zo laag mogelijk (slechts € 50,00 per kind, inclusief zakgeld!).

Maar dat is niet alles wat we doen! We zijn ook druk bezig om het SOK meer bekendheid te geven en geld in te zamelen voor het kamp. Zo verzorgen we het kinderentertainment tijdens Tapt Utrecht, een bierfestival in het Julianapark. En bij verschillende evenementen in de gemeente Wijk bij Duurstede helpen we met de catering.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via het formulier of mail naar info@sokkamp.nl