Wie zijn wij?

Het Sokkamp wordt ieder jaar gedraaid door ongeveer 13 vrijwilligers. Altijd al willen weten wie de mensen zijn achter het Sokkamp? Hieronder stelt de leiding zich kort aan u voor.

DanielHoi, ik ben Daniël,  ik woon in Gorinchem, maar kom oorspronkelijk uit Cothen. Als kind ben ik mee geweest, maar wilde niet gelijk mee als leiding. Nadat mijn zus, Rosalie, een aantal jaren mee ging als leiding en steeds met mooie verhalen thuis kwam, wilde ik ook mee als leiding. Sinds 2015 versterk ik het team met veel plezier.  Het leukste van het SOK vind ik pannenkoeken eten tot je ontploft, water gevechten houden en natuurlijk de bonte avond. Het is altijd mooi om te zien hoeveel moeite de kinderen steken in hun act.  Maar ik ga vooral mee om de kinderen een onvergetelijke week te geven. Ik heb een opleiding bedrijfskunde afgerond en werk nu als consultant. Mijn hobby’s zijn rugby, boksen, motor rijden, koken en dineren.

Edwin

Mijn naam is Edwin ook wel techniek Sokker. Via mijn broer ( Robert) en zus ( Jacqueline) kwam ik in  1988 bij het SOK. Ik zie het SOK als een echte vakantie omdat ik het super vind om de kinderen een leuke week te bezorgen. Doordat ik nogal handig ben, word ik voornamelijk ingezet om dingen te maken voor het thema of voor spellen. Hierbij kan je denken aan een tijdmachine, een zeephelling of een zonnemachine. Ook ben ik degene die ervoor zorgt dat alles op de juiste manier wordt aangesloten zoals de muziekinstallatie en de beamer. Buiten het SOK ben ik servicemonteur en woon ik met mijn gezin in Cothen. Mijn vrouw Stefanie zit ik ook bij het SOK en alle drie mijn kinderen ( Joost, Manon & Giel) gingen/gaan met veel plezier mee op kamp.

EvaHoi, ik ben Eva en nadat ik vroeger als kind met veel plezier meeging met het SOK, mag ik mij sinds 2000 leiding van het SOK noemen. In 2014 ben ik ook de voorzitter geworden. Dit houdt in dat ik de agenda’s voor de vergaderingen maken, de vergaderingen voorzit, en dat ik mij vooral bezig houdt met alle teksten die voor het SOK geschreven worden zoals de flyers en nieuwsbrieven voor de tientjesdonateurs. Op kamp draai ik het liefst de oudste groep en sta ik vooraan als er geintjes uitgehaald worden. Wat er wel voor zorgt dat ik iedere avond zelf mijn bed moet controleren op meel, hagelslag, rijst, water enz. In het dagelijks leven ben ik een afgestudeerd Cultureel Antropoloog en de trotse moeder van een zoon, Luca, die in 2017 eindelijk zelf mee mag met kamp. Ik woon in Utrecht, hou van lange reizen maken en gezellig uit eten gaan met mijn man.

Hoi ik ben Karin, ik ga al heeeel lang mee op kamp. Eerst als kind en nu alweer dik 25 jaar als leiding! Ik vind het nog steeds bijna een van de leukste weken van het jaar! Mijn hobby is wel echt een te leuk thema schrijven en een super spel te maken voor een dag. In het dagelijks leven ben ik stewardess en mama van 4 kinderen. Ik heb dus thuis mijn eigen “sokkamp”. Ik tel ieder jaar de nachtjes weer af tot dat we op kamp gaan!

LaraHoi, ik ben Lara en woon in Odijk samen met mijn man en twee zoons. Sinds 2006 ga ik mee als leiding van het SOK. Ik kende het SOK eigenlijk helemaal niet, maar tijdens het hardlopen zag ik een groot reclamebord in een veld staan. Ik was nieuwsgierig en bezocht de site, daarna een mailtje gestuurd, kennis gemaakt en ik ben nooit meer vertrokken. Ik ben secretaris bij het SOK wat inhoud dat ik mij bezig houd met alle communicatie van mensen van buitenaf. Daarnaast vervang ik de voorzitter op een vergadering als zij er niet is. Tijdens de kampweek vind ik het knutselen op de maandagavond het leukst om te doen, en draai ik het liefst groep 2.  Naast het SOK ben ik leerkracht in het basisonderwijs en ga ik graag uit eten of naar de dierentuin.

MaritHallo, ik ben Marit en ben de jongste van het stel. Ik ben als kind jaren mee geweest met kamp en kon niet wachten tot ik 18 was om mee te gaan als leiding. Gelukkig had het SOK in 2016 leiding nodig en mocht ik mee als stagiaire. Dit is mij super goed bevallen. Ik heb toen de jongste groep gedraaid en dat vond ik heel leuk, maar ik denk dat alle groepen erg leuk zijn. Op kamp vind ik het leuk om spelletjes te doen met de kinderen. Het leukste kamp als kind vond ik het monster van SOK-ness. Ik volg nu een opleiding voor verloskundige en woon nu in Almere. Mijn hobby’s zijn turnen, zeilen en turn training geven.

MitchelHi, ik ben Mitchel. Ik kom uit Achterveld, een klein dorpje naast Amersfoort. Na de middelbare school ben ik de opleiding Sport en Beweging gaan doen. In mijn derde jaar moest hiervoor een stage lopen op een kamp. Via Gerbrand en Anne Marie ( die wonen bij mij in het dorp) ben ik toen bij SOK terecht gekomen Dat kampjaar is me heel goed bevallen, fijne samenwerking met het team en hele leuke kinderen. Na de week  vroegen ze of ik voor vast leiding wilde worden, dat is inmiddels 4 jaar geleden (in 2013 was mijn eerste jaar). Na mijn opleiding was er helaas geen werk te vinden in de sport. Via mijn bijbaantje ben ik terecht gekomen in het slagersvak en dat bevalt mij erg goed, ik vind het een mooi beroep. Naast mijn werk en het SOK ben ik veel te vinden op het voetbalveld van Achterveld en hou ik van Carnaval.

RosalieHi, ik ben Rosalie. Nadat ik jaren als kind meegegaan ben ga ik sinds 2011 als leiding mee. De eerste drie jaar heb ik op de groepen gestaan en nu sta ik alweer een aantal jaar in de keuken. Daarnaast ben ik penningmeester van het SOK. Ik houd mij bezig met alles wat te maken heeft met de financiën. Bijvoorbeeld afspraken maken met sponsors, maar ook een begroting maken en zorgen dat alles klopt voordat de kascommissie mij komt controleren. Ik ga vooral mee met SOK omdat uiteindelijk ieder kind het verdient om op school te kunnen vertellen dat ze op vakantie zijn geweest. Je ziet alle kinderen stralen op kamp! Daar doe je het uiteindelijk voor. Na mijn vwo ben ik in Amsterdam gaan studeren. Hier heb ik mijn Bachelor Business Administration en Master Information & Knowledge Management afgerond. Momenteel ben ik werkzaam in de ICT.

Hoi! Ik ben Sebastiaan en ik ben ‘de Brabander’ van de groep! Ik heb altijd in  het zuiden van het land gewoond en gestudeerd, maar door mijn werk ben ik in contact gekomen met SOK via Daniël en Rosalie. Door de fantastische verhalen die zij vertelden over SOK hebben ze mij ook heel snel overgehaald om te helpen en mee te doen en dat is een fantastische keuze geweest. Wat een super weekje is dit ieder jaar! Van spooktochten tot een bonte avond en van metershoge torens afwas tot iedereen rustig in bed proberen te krijgen: het hoort er allemaal bij en het is geweldig om te doen en de kinderen met een brede glimlach rond te zien lopen (en rennen). Ik ben afgestudeerd in de psychologie en communicatiewetenschappen en werk nu als consultant in de ICT. In mijn vrije tijd speel en luister ik graag muziek, rij ik motor, sport ik graag en vind ik de wereld rondreizen ook fantastisch.

Hee, mijn naam is Tim. Opgegroeid in Wijk bij Duurstede en momenteel wonende in Utrecht. Mijn ouders zijn vroeger meegegaan als leiding en hierdoor ben ik ook meegegaan als kind. Nu heb ik het stokje overgenomen en ga ik zelf mee als leiding. Het mooiste is om alle kinderen lachend en springend naar huis te zien gaan terwijl ze op het begin van de week nog verlegen waren en heimwee hadden. In het dagelijks leven studeer ik ‘Communication and Multimedia Design’ aan de HU. Daarnaast heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, het combineren van muziek met design. Ik heb een startend eigen bedrijfje waar vanuit ik grafisch design maak, videoproducties schiet en feesten organiseer voor de dance-scene in Nederland.